Slide1 NL Slide2 NL
linkedin
massage

Massage

Een natuurgeneeskundige behandeling bij Sylls praktijk bestaat uit één van onderstaande massages of een combinatie daarvan:

Klassieke Massage

Voor specifieke spier- en bewegingsklachten. Door strijkingen, knedingen en fricties worden spierweefsel en huid behandeld. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd en belangrijke bouwstoffen optimaal kunnen stromen.

Haptische Massage

Voor bewustzijn en energie. Door focus op ademhaling en aanraking ga je op ontdekkingsreis door je lichaam. Wat voel je, wat raakt je en wat doet dat met jou?

Voetreflexologie

Voeten weerspiegelen de algehele conditie van je lichaam. Verkenning en massage van de voetzones beïnvloedt het fysiologisch functioneren van daarmee corresponderende delen in je lichaam. Zenuwuiteinden en energiebanen worden aangeraakt en de bloedcirculatie, lymfe- en energiestroom gestimuleerd.

Polariteitsmassage, reis door de chakra’s

Ervaar hoe het is gesteld met je energiebalans door massage van je energiecentra of chakra’s. Levensenergie stroomt door je lichaam als een onzichtbaar circulatiesysteem. Dit circulatiesysteem bestaat uit energielichamen (aura), energiecentra (chakra’s) en energiebanen (meridianen). Deze massagevorm is voor bewustwording van je chakra’s, thema’s en eventuele energieblokkades.

Holistic Pulsing

Een uitnodiging om op dieper niveau spanningen los te laten. Pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Je lichaam wordt gepulst in een op jou afgestemd ritme. Kleine en grotere pulsen stromen als golfjes door het hele lichaam. De pulsen kunnen gecombineerd worden met wiegende, rollende en strekkende bewegingen. Hierdoor ontstaat ruimte om te luisteren naar wat je lichaam jou te vertellen heeft. Het is alsof je jezelf op een nieuwe manier leert kennen; het genieten, je grenzen en je mogelijkheden. Je ligt hierbij gekleed op een massagetafel.

Bindweefselmassage

Deze vorm van massage berust op het beïnvloeden van organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties door massage van bindweefsel, spieren, periost en wervelkolom. Elke prikkel uit een ‘ontregeld’ orgaan of lichaamsdeel manifesteert zich in het lichaamsoppervlak dat segmentaal overeenkomt met dat orgaan of lichaamsdeel. Door prikkeling van de zenuwvezels worden ruggenmergsegmenten bereikt en betreffende organen, orgaanfuncties en inwendige structuren beïnvloed.

Stoelmassage

Stoelmassage is een korte massage waarbij je vooroverzittend op een stoel wordt gemasseerd door de kleding heen. Rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen worden vakkundig onder handen genomen.