Slide1 NL Slide2 NL
linkedin
masseur

Massagetherapeut

Als gecertificeerd massagetherapeut met een afgeronde opleiding aan de HOLOS Academie voor Massagetherapie in Utrecht beschik ik over kennis en vaardigheden wat betreft een breed scala aan massagevormen. Om op peil te blijven worden geaccrediteerde na- en bijscholingen gevolgd zoals een verdieping in de chakrapsychologie door Anodea Judith, Muscle Specific Deep Tissue door Brian Utting en Anatomy Trains in Structure & Function, een verdieping in fasciale weefsels door Michael Watson.

Goede cliëntbegeleiding

Je bent dan ook beslist in goede handen van een vakkundig natuurgeneeskundig therapeut en kunt erop vertrouwen dat de meest geschikte behandelvorm wordt toegepast, met beheersing van meerdere massagetechnieken, goede cliëntbegeleiding en gedegen medische kennis op HBO niveau. Gevolgde medische nascholingen zijn o.a. een verdieping in burn-out en stressgerelateerde klachten, dementie, immuniteit en anatomielessen in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Massagetherapeut

Massagetherapie is geen symptoombehandeling maar ziet ziekte en lichamelijke klachten als vragen om aandacht van aspecten die in bewustzijn nog niet volledig worden gehoord of gezien. Heling wordt mogelijk door aandacht te geven. Je wordt uitgenodigd tot zelfonderzoek en bewustwording, waardoor genezing mogelijk is. Niet de ziekte of de klacht staan in dit proces centraal maar jij.